Sivers Semiconductors rekryterar ny CFO

| 10 september, 2021 | 0 kommentarer

Sivers Semiconductors AB meddelar idag att bolaget har rekryterat Håkan Rippe som ny Chief Financial Officer (CFO) med tillträde den 20 september.

Håkan Rippes karriär sträcker sig över 27 år inom såväl private equity-ägda som noterade teknologibolag. Han har varit del av flera tillväxtresor och hanterat ett betydande antal företagsförvärv och kapitalmarknadstransaktioner. Håkan Rippe har tidigare haft rollen som CFO på Enea och Clavister samt ledande befattningar på bland annat IBM och Telelogic.

Efter flytten till Nasdaq Stockholms huvudlista går vi nu in i nästa fas av vår tillväxtresa. Håkans Rippes mångåriga erfarenhet som CFO på huvudlistan samt från aktiemarknaden kommer att vara ett starkt tillskott till koncernen. Håkan har drivit många M&A-transaktioner och även ansvarat för affärsutveckling i USA under många år, vilket är ett stort plus”, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors.

Håkan Rippe efterträder Robert Ejermark som varit CFO på Sivers Semiconductors i över tre år.

Robert har varit instrumentell i bolagets flytt till Nasdaqs huvudlista genom att skapa en robust och långsiktigt hållbar struktur i bolaget. Vi vill tacka Robert för ett mycket gott arbete genom åren”, säger Anders Storm.

Håkan Rippe har till marknadspris nyligen förvärvat 375 000 aktier i Sivers Semiconductors.

 

För mer information vänligen kontakta:
Anders Storm, vd och koncernchef  
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Sivers Semiconductors AB är ett ledande och internationellt erkänt teknikbolag som genom sina två affärsområden Wireless och Photonics levererar chip och integrerade moduler. Wireless utvecklar RF-chip och antenner för avancerade 5G system till data-och telekommunikationsnät. Photonics utvecklar och tillverkar halvledarbaserade optiska produkter till optiska fibernät, sensorer och optisk trådlödskommunikation (Li-Fi). Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm under SIVE. Huvudkontoret ligger i Kista, Sverige. För mer information: www.sivers-semiconductors.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *