Skandia Time Global vinner Lipper Fund Awards för femte året i rad

| 26 april, 2022 | 0 kommentarer

Fonden Skandia Time Global prisas i Lipper Fund Awards i kategorin globala aktiefonder. Priset tilldelas Skandia Time Global för framgångsrik förvaltning under perioden 10 år.   

– Skandia Time Global har presterat otroligt bra under en lång tid och har under flera år också tilldelats priser för sin framgångsrika förvaltning. Detta är något som vi är väldigt stolta över och det känns fantastiskt roligt att tilldelas Lipper Fund Awards i kategorin globala aktiefonder för femte året i rad, säger Anneli Enquist, vd på Skandias fondbolag.  

Skandia Time Global är en aktiefond, som investerar globalt i företag inom telekom, information, media och entertainment. Investeringarna fördelas över olika länder, främst i marknadsledande företag.  

– Jag är stolt över att kunna erbjuda en prisbelönt fond som fokuserar på tekniksektorn och vars framgångsfaktor består av att hitta bolag som på olika sätt gynnas av digitalisering och tekniktrender. Det är glädjande att så många sparare har investerat i fonden och att dessa har fått en god utveckling, säger Anneli Enquist, vd på Skandias fondbolag.  

Detta är femte året i rad som Skandia Time Global får pris i Lipper Fund Awards. Fonden har även tilldelats Årets Branschfond både 2016 och 2018 av Fondmarknaden.  

Jonatan Ohlin
Pressansvarig
[email protected], + 46 (0)73 032 74 43

Om Skandia
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har drygt 800 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,8 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar. Läs mer på www.skandia.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.