Skandias prisas för kampanjen ”Hur är läget?” på Stockholm Media Award

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Skandias kampanj ”Hur är läget?” prisades under torsdagen med guld på Stockholm Media Award som en av tre vinnare i kategorin ”Årets kampanj”. Kampanjen fokuserar på arbetsgivares förebyggande hälsoarbete med till exempel samtalsterapi, sjukgymnastik, ergonomi och yrkeslivsplanering, och är en del av Skandias Tjänstepension med Hälsa – för ett mer hållbart arbetsliv.

Juryns motivering:

”Det är tillräckligt svårt att göra kampanjer som många både ser och kommer ihåg – och gillar. Det blir ännu svårare när tjänsten som annonseras dessutom är komplicerad, lite abstrakt…och faktiskt ganska tråkig. Men med en smart och sammanhållen strategi, kloka samarbeten, och riktad kommunikation i kombination med breda medier har vår vinnare lyckats med att både bygga varumärke långsiktigt och få snabba resultat. Trots att tjänstepension faktiskt inte är världens roligaste… Grattis till att ha skapat flera happy arbetsplatser: Skandia och kampanjen Hur är läget!”

Kontakt 

Jonatan Ohlin, pressansvarig Skandia, 073-032 74 43 

[email protected] 

Pressrum inklusive foton finns på Skandia.se 

Om Skandia 

Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har drygt 750 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,8 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar. Läs mer på www.skandia.se 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.