Skrivit entreprenadkontrakt med Wallenstam

| 10 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 10, 2017 17:11 CET

Enrad AB har idag mottagit en skriftlig order från bolag inom Wallenstamkoncernen. Ordervärdet uppgår till runt 1 200 000 SEK. Kontraktet gäller en ny typ av värmeanläggning ifrån Enrad AB.

”Vi är oerhört tacksamma och glada över att Wallenstam åter ger oss möjligheten att leverera en energilösning. Wallenstam är ett fantastiskt bolag som vågar utmana med nya lösningar för att skapa en bättre framtid.” säger VD Andreas Bäckäng.

Wallenstam bygger just nu två bostadshus i Lunden på Ulfsparregatan i Göteborg, totalt 115st hyreslägenheter där Enrads värmeanläggning ska installeras.

Enrad ska leverera en värmeanläggning som jobbar med luft-vätska, något Enrad inte haft tidigare. Bolagets modulaggregat kopplas ihop med en värmeupptagare som placeras utomhus. Anläggningen ska hålla en effekttäckningsgrad på 70% ner till minus 16 grader. Enrad vill bredda sitt sortiment och täcka in ännu fler behov med denna typ av anläggning. Det är många ställen där man t.ex. inte kan borra för geoenergi och då är luften källa för att hämta kyla eller värme. Naturligt köldmedium som Enrad arbetar med är framtiden när branschen ska ställa om enligt EU-regler.

För ytterligare information
Andreas Bäckäng
VD, Enrad AB
Telefon: 070-89 55 646
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Enrad är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 november, 2017.  

Kort om Enrad
Enrads affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja miljövänliga energilösningar samt installation. Energilösningarna är fokuserade på applikationer inom fyra segment, butikskyla, komfortkyla, processkyla och värmepumpslösningar riktat mot livsmedelsbutiker, serverhallar och flerfamiljshus samt kommersiella fastigheter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *