Smart High Tech: Prototyporder från HUAWEI TECHNOLOGIES SWEDEN AB

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Smart High Tech har fått ytterligare en prototyporder på komprimerbara grafenförstärkt termiska gränssnittsmaterial en kärnprodukt med beteckning GT-Pad. Ordern kommer från Huawei Technologies Sweden AB som är en världsledande 5G leverantör av telekomutrustning och konsumentelektronik. 

Prototypprodukten är en modifiering av Smart High Techs basprodukt SHT GT. Modifieringen sker i nära samarbete med kundens utvecklingsorganisation i Kista med syfte att ersätta befintlig lösning med en mer kostnadseffektiv och dessutom prestandahöjande lösning. Denna order är den femte prototyporder i rad som Huawei har beställt av Smart High Tech.

”Att finna en lösning för kunden som både är effektivare och dessutom mer kostnadseffektiv med utgångspunkt från våra basprodukter, ger oss ett kvitto på vår produkts och affärsmodells styrka.” säger Lars Almhem, CEO på Smart High Tech.

För mer information om SHT Smart High-Tech AB, vänligen kontakta:

CEO Lars Almhem

+46 70 418 00 00

[email protected]

SMART HIGH TECH har genom den patenterade produkten SHT-GT TIM utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat ”Thermal Interface Material”, TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har en mindre tillverkningsenhet av sin GT-produkt i Göteborg som säljs till företag inom elektronikbranschen.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.