Smittspridningen ökar – stanna hemma på sportlovet!

| 23 februari, 2021 | 0 kommentarer

Smittspridningen ökar och nu växer antalet inlagda på sjukhus. De hårdare regionala covid-restriktionerna med munskydd, uppmaning till distans och sportlovskarantän för skolelever välkomnas av hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) – som gärna ser att stockholmarna stannar hemma på sportlovet.

– Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L).

– Munskydd när det råder trängsel och att kunna hålla avstånd på jobbet om man måste vara på jobbet kan bidra till att hejda smittspridningen. Likaså att skolor övergår till distansundervisning veckan efter sportlovet för att minska risken för smittspridning. Men allra helst önskar jag att stockholmarna stannar hemma på sportlovet – det finns inget förbud mot fjällresor men det gällande nationella rådet är att undvika onödiga resor, säger Anna Starbrink (L).

– Det kommer fler sportlov och chanser att åka till fjällen. Håll ut och håll avstånd, och stanna hemma i Stockholm på lovet! vädjar Anna Starbrink (L).

 

Rasmus Jonlund, kommunikationschef, Liberalerna i Region Stockholm, presstelefon 08-737 25 29, [email protected]

 

Vi är Liberalerna i Stockholms län, och Region Stockholm. För en modern hälso- och sjukvård med större frihet för patienterna. För en modern kollektivtrafik, trygg och attraktiv för fler resenärer. För en modern region för alla stockholmare, med digital tillgänglighet, möjligheter till god hälsa, arbete och ett rikt kulturliv.

För en frihet, värd att försvara.

 

Pressbild Anna Starbrink finns här http://news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholms-lan/i/anna-starbrink,m19875

Följ liberala nyheter i Stockholms län:
news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholms-lan
stockholm.liberalerna.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *