Smoltek publicerar nyhetsbrev med filmad CTO-intervju om bolagets ultratunna kondensatorer

| 5 september, 2022 | 0 kommentarer

Smoltek Nanotech Holding AB (“Smoltek”) publicerar en ny utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter inom bolagets affärsområden Halvledare (ultratunna kondensatorer) och Vätgas (högpresterande cellmaterial för vätgasproduktion).

I nyhetsbrevet inkluderas en filmad intervju med Farzan Ghavanini, Smoltek’s CTO och Head of R&D, där han berättar om bolagets ultratunna kondensatorer. Smoltek har tagit avgörande steg mot marknaden inom det här affärsområdet under de senaste månaderna då kommersiella avtal för gemensam produktutveckling, massproduktion och global försäljning tecknats med ett dotterbolag till Yageo Group, en av världens största tillverkare av passiva elektroniska komponenter inklusive kondensatorer.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om två nyligen genomförda rekryteringar inom R&D-teamet samt en nyligen genomförd presentation av bolagets högpresterande cellmaterial till elektrolysörer för grön vätgasproduktion vid en internationell konferens i USA.

Läs nyhetsbrevet (som publiceras på engelska) via denna länk: https://bit.ly/smolaug22en

För fler nyhetsbrev samt prenumeration: https://www.smoltek.com/insights/newsletters/

För ytterligare upplysningar: 
Håkan Persson, vd Smoltek Nanotech Holding AB,
Mail: [email protected]    
Telefon: +46 760 52 00 53
Webb: www.smoltek.com/investors

Smoltek utvecklar processteknik och koncept för applikationer baserade på kolnanoteknik för att lösa avancerade materialtekniska problem inom flera industrisektorer. Bolaget skyddar sin unika teknik genom en omfattande och växande patentportfölj bestående av ett 100-tal sökta patent, varav 76 är beviljade. Smolteks aktie är noterad på Spotlight Stock Market under kortnamn SMOL. Smoltek är ett utvecklingsbolag och framåtblickande uttalanden avseende tid till marknad, produktionsvolym och prisnivåer ska tolkas som prognoser och ej utfästelser.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.