SOFTRONIC TILLDELAS RAMAVTAL MED UNIVERSITETS- OCH HÖGSKOLERÅDET

| 5 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Softronic har tilldelats ramavtal gällande IT-resurskonsulter inom områdena Systemutveckling, Användbarhet och Ledning.

Universitets- och högskolerådet, UHR, är en statlig myndighet med ett brett uppdrag inom utbildningsområdet med verksamhet i Stockholm och Visby.

UHR:s syfte med ramavtalsupphandlingen var att teckna ramavtal avseende IT-resurskonsulter för att säkerställa tillgången till utvecklingsresurser avseende de olika system som används inom verksamheten.

–    Vi är oerhört glada att vi får möjlighet att erbjuda Universitets- och högskolerådet kvalificerade konsulttjänster framöver, säger Per Adolfsson, VD på Softronic.

Avtalet löper fram till 2023-09-05 med möjlighet till förlängning i maximalt ytterligare två år.

 KONTAKTPERSON 
Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
[email protected]
Tel: +46 70-775 78 50

 
Om Softronic

Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *