Sohana Josefsson tillträder som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör på Almi

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Sohana Josefsson har rekryterats till Almi i rollen som HR, marknad & kommunikationsdirektör. Sohana kommer närmast från Cramo Group där hon har rollen som Director Group Staff Functions (Marketing, Communications, HR, Sustainability). Hon har även erfarenhet av statligt ägt bolag sedan sin tid på som HR- och kommunikationsdirektör på Green Cargo. Sammantaget har Sohana flerårig erfarenhet av att leda kombinerade HR- och kommunikationsavdelningar.

– Vi har haft en rekryteringsprocess med många kvalificerade sökande. Nu är vi mycket glada över att Sohana Josefsson tillträder som HR, marknad och kommunikationsdirektör på Almi. Med sin erfarenhet och kompetens kommer hon att bli en stor tillgång för Almi, säger Britta Burreau, vd Almi.

–  Jag är jätteglad över att ha fått förtroendet att axla uppdraget som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör. Det känns fantastiskt att få vara en del av ett bolag vars verksamhet bygger på att utveckla företag och verka för hållbar tillväxt! Det finns mycket att sätta sig in i och jag ser fram emot att med de erfarenheter som jag har med mig i bagaget bidra till Almis fortsatta utveckling, säger Sohana.

Sohana tillträder i rollen som HR, marknad och kommunikationsdirektör på Almi den 22 augusti 

För mer information kontakta:

Kai Sundström, tf. kommunikationsdirektör Almi
[email protected]
070-870 63 00

Om Almi
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.