Spotlight välkomnar Odinwell

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

Idag är första handelsdagen för Odinwell AB som är verksamma inom medicinteknik och specialiserade inom utveckling av medicintekniska produkter inom sårvård.

Bolaget utvecklar en plattform för sårvård med tillhörande teknologiska hjälpmedel för att analysera och underlätta processen kring svårläkta sår. Utöver huvudverksamheten erbjuds även service och tillhörande kringtjänster. Verksamheten drivs i Sverige med huvudkontor i Halmstad

“Först och främst vill jag passa på att tacka för det fortsatta förtroendet från våra befintliga aktieägare. Med kapitaltillskottet från företrädesemissionen står vi ännu starkare rustade finansiellt för att kunna accelerera utvecklingen av teknologin och sårvårdsplattformen enligt plan, med siktet inställt på marknadsintroduktionen innan slutet av 2023. Noteringen på Spotlight Stock Market är en viktig milstolpe på Odinwells tillväxtresa, och vi ser fram emot att löpande kommunicera med våra aktieägare och marknaden i stort, samt ta del av de möjligheter som det innebär att verka som noterat bolag. Nu ligger fokus på att accelerera det pågående utvecklingsarbetet, stärka upp organisationen ytterligare och föra oss närmare en marknadsklar sårvårdsplattform som vi bedömer har potential att bidra till ett paradigmskifte inom sårvård.” säger Klas Arildsson, VD, Odinwell.

I samband med noteringen genomförde Odinwell en företrädesemission som blev tecknad till cirka 122 procent av erbjudandet.

”Odinwell är en avknoppning från Redsense Medical som bland annat genom sin notering på Spotlight gjort en fantastisk resa. Att återigen få förtroendet att hjälpa ett bolag inom samma familj, visar att de tror lika mycket på oss som vi tror på dem. Vi önskar dem varmt välkomna till Spotlight.” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

Presskontakt

Jenny Sondal, CMO Spotlight

+46 70 7749303, [email protected]

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *