Star Vault genomför ytterligare test av Mortal Online 2 med start idag den 6 september

| 6 september, 2021 | 0 kommentarer

Star Vault AB (publ)(”Star Vault” eller ”Bolaget”) meddelar att ett sista planerat test av spelet Mortal Online 2 kommer att påbörjas idag den 6 september 2021 med målsättningen att få ytterligare värdefull användardata inför den planerade lanseringen, early access, persistent release den 26 oktober 2021.

”Idag går vi ut till alla de 120.000+ som ”wish-listat” spelat på Steam för att få in så många testare som möjligt till det avslutande testet med en version av Mortal Online 2 som genomgått ett stort antal förbättringar. En förbättrad nybörjarupplevelse har lagts till för att hjälpa nya spelare in i spelet. Ett stort antal features och förbättringar har lagts till sedan tidigare test och vi ser nu fram emot att ännu fler spelare tar del av detta test som pågår hela veckan”, säger Star Vaults VD, Henrik Nyström, i en kommentar.

Utvecklingen av testet kommer att gå att följa via streamingtjänsten Twitch: 
https://www.twitch.tv/mortalonline2.

Nedan visas en länk till en användargenererad video som beskriver lite kort vad spelarna kommer att kunna ta del av under testet: https://www.youtube.com/watch?v=emM89blKBvk.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post: 
[email protected] 
Hemsida: 
www.starvault.se

Henrik Nyström[email protected]

Star Vault är ett spelutvecklingsbolag baserat i Malmö. Bolaget utvecklar onlinespel, Mortal Online inom genren Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) samt enklare spel Kitten´d och Mortal Royale.
http://www.starvault.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *