Star Vault Uppdatering – Kitten’d

| 15 november, 2017 | 0 kommentarer

on, nov 15, 2017 17:27 CET

Idag lanserar Star Vault en speltrailer som kort visar  och beskriver spelet Kitten’d. (
www.kittend.com
) (arbetsnamn KIT) Denna trailer är riktad till potentiella samarbetspartners för att visa upp spelet.

3 Katter är klara och vi har de första spelbara nivåerna i form av en kort demo för att prova  spelet. Detta kommer vi att använda för att ”bugtesta” och förbättra spelet efter feedback och testfaser. I den slutgiltiga versionen kommer vi ha fler spelnivåer samt fler katter.

Kitten’d är ett enkelt spel att komma in i där man ska hålla reda på ett antal kattungar som ständigt hittar på saker. Man får även en hel del uppdrag som ska klaras av under en viss tid när man passar på katterna. Det är inte helt vanliga kattungar utan de har även en karaktäristisk egenskap som kan visa sig om man inte passar på dem korrekt. Man känner igen kattraserna i spelet och deras speciella egenskaper återspeglar den riktiga kattrasens egenskap. Så kanske känner du igen din kattras i spelet.

VD, Henrik Nyström,  kommentarer

Vi inleder nu förhandlingar och presenterar spelet för olika partners som kan ha intresse för Kitten´d. Spelet är utvecklat med fokus på VR-hårdvara som är en snabbt växande teknologi med flera hårdvarutillverkare som söker projekt och spel exklusivt till VR.

Vi tycker att Kitten´d ligger bra i tiden och det fungerar utmärkt för VR som tex Oculus Rift, Vive och andra liknande VR. Vi ser fram emot att se intresset för vårt nya spel.

Henrik Nyström

Styrelseledamot och VD

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *