Stendörren gör sitt sjätte förvärv i Köpenhamnsregionen för 34 miljoner kronor

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande 2 maj 2022

Stendörren Fastigheter AB (publ) förvärvade i fredags lagerfastigheten Paul Bergsöes Vei 8, Glostrup från en privat säljare. Fastigheten blir Stendörrens sjätte förvärv i den attraktiva Köpenhamnsregionen. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 24,6 miljoner danska kronor motsvarande cirka 34 miljoner svenska kronor och den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 2 597 kvadratmeter. Fastigheten är fullt uthyrd till en hyresgäst på ett hyresavtal som löper till och med december 2025.

För ytterligare information, vänligen kontakta:                                                                   

Erik Ranje, Verkställande direktör, 08-518 331 00 eller [email protected]

Johan Malmberg, Investerings- och Affärsutvecklingschef, 070-147 25 04 eller [email protected] 
 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett expansivt fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vår affärsidé är att skapa långsiktig lönsam substanstillväxt genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i tillväxtregioner. Därutöver förädlar vi verksamhets- och industrifastigheter genom att tillskapa bostadsbyggrätter för vidare utveckling och förvaltning i attraktiva lägen, främst i Storstockholm och Mälardalsregionen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.