Stilren och kompakt espressomaskin på önskelistan i jul

| 4 november, 2022 | 0 kommentarer

Nu lanserar De’Longhi den manuella espressomaskinen Dedica Arte. En stilren och kompakt espressomaskin, endast 15 centimeter bred, vilket gör den till den perfekta julklappen till någon som har begränsat med plats på köksbänken.

Låt inte bristen på bänkyta stå i vägen för dig och din perfekta kopp espresso. De’Longhi Dedica Arte espressomaskin har en kompakt och elegant utformning som ger dig möjligheten att brygga ett brett urval av kaffe- och mjölkbaserade drycker, eller med «Easy Serving Espresso» kaffekapslar. Espressomaskinen har integrerad «My LatteArt ångstav» och filterhållare för malet kaffe samt kaffekapslar för en eller två koppar kaffe.

Dedica Arte har koppvärmare, 15 bar tryck, 1350W och snabb uppvärmning och stoppfunktion så att du kan anpassa mängden kaffe efter koppen. Den har en enkel kontrollpanel med tre upplysta knappar och en av- och påknapp med automatiskt stand by-läge för att spara energi.

– My LatteArt ångstav säkrar att du får den optimala, silkeslena strukturen på ditt mjölkskum så att du kan experimentera med LatteArt. Med sin kompakta design och eleganta beiga finish är det här en julklapp som kommer att ge glädje i många år, säger Victoria Avén, Product Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia.
 

Med De’Longhi Dedica Arte har du också möjlighet att tappa upp varmt vatten, då det kommer med en löstagbar vattentank. Det följer även med droppbricka, tamper och mjölkkanna för en äkta baristaupplevelse. Med ett självrengörande system är espressomaskinen alltid redo att användas när du behöver en kopp kaffe.

DeLonghi Dedica Arte espressomaskin finns att köpa på De’Longhis egen e-handel (delonghi.com) samt utvalda återförsäljare. Pris från 2 999 kronor. Den är tillgänglig i färgerna beige EC885.BG och grå EC885.GY, båda i rostfritt stål.

För mer information, besök https://www.delonghi.com/

DeLonghi Dedica Arte

___________________________________________________________________
För mer information, kontakta gärna:
Karin Pontén, Vår PR-byrå, presskontakt för De’Longhi Scandinavia. [email protected], tfn 0708 66 66 31

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *