STILRIDE stärker marknads- och affärsutvecklingsteamet med Cameron Crisman

| 22 september, 2022 | 0 kommentarer

Cameron Crisman rekryteras till STILRIDE med målet att stärka marknads- och affärsutvecklingsteamet. Camerons fokus kommer till en början att vara strategiska partnerskap och samarbeten. Inför lanseringen av sin första produkt SUS1 vill STILRIDE med denna rekrytering stärka varumärket ytterligare och bädda för en ökad försäljning internationellt.

Cameron Crisman, som tidigare varit baserad i Los Angeles, har en lång erfarenhet av att bygga varumärke och affärsmöjligheter för företag under kraftig tillväxt. I sin nya roll som Marketing and International Business Development manager på STILRIDE är målet att ytterligare bygga och stärka möjligheterna till en internationell utrullning av produkten SUS1 från dag ett.

– När jag blev introducerad till STILRIDE första gången såg jag direkt att produkten är som gjord för gatorna i LA, Miami, New York och Rom. Den perfekta designen är helt enkelt för bra för att inte finnas tillgänglig över hela klotet. Att den unika tillverkningsmetoden STILFOLD dessutom är ett grönt och framtidssäkert alternativ gör knappas saken sämre. Det ska bli ett otroligt roligt att få vara med på resan mot lanseringen av SUS1, säger Cameron Crisman, Marketing and International Business Development manager på STILRIDE.

STILRIDE:s svenskutvecklade elmotorcykel SUS1 är bolagets första produkt som producerats med hjälp av den egna och unika origamiliknande tillverkningsprocessen STILFOLD. Tekniken innebär enkelt förklarat att stålplåt viks till rätt form i stället vilket har en rad fördelar, inte minst miljömässigt.

Lanseringen av SUS1 på marknaden närmar sig och rekryteringen av Cameron kommer mycket lägligt för företaget.

– Camerons gedigna och internationella erfarenhet från tillväxtföretag gör honom mycket lämpad för STILRIDE där vi befinner oss i dag. Vi tittar på att lansera på flera marknader samtidigt, vilket kräver ett målmedvetet och riktat arbete mot respektive marknad, utan att för den delen tappa fokus på det bredare varumärkesarbetet, säger Jonas Nyvang, medgrundare och VD för STILRIDE.

Cameron tillträdde sin roll som Marketing and International Business Development manager I augusti 2022.

Jonas Nyvang
CEO
+46707663022
[email protected]

STILRIDE är ett svenskt teknik- och designföretag som inom kort lanserar sin första produkt, el-motorcykeln SUS1. SUS1 är också den första produkten att utnyttja företagets egna och unika tillverkningsprocess STILFOLD där man i en origami-liknande process kan forma avancerade konstruktioner direkt från stålplåt. Processen skapar inte bara extremt hållbara konstruktioner, utan möjliggör även en miljömässigt fördelaktig och lokal produktion. STILRIDE grundades 2020 av Tue Beijer och Jonas Nyvang.  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.