Stilsäkra möjligheter att skräddarsy badrummet!

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Låt naturens färger inspirera inredningen i badrummet med mjuka, harmoniska nyanser på golv och väggar. Tarketts badrumskollektion Aquarelle har ett brett urval av fina mönster och färger som gör det möjligt att skräddarsy badrummet.

Vackra och funktionella materialval

Badrumskollektionen Aquarelle ger förutsättningarna att vara kreativ och skapa ett unikt badrum genom att matcha färg och mönster på väggar och golv eller att bryta av med spännande kontraster. I kollektionen ser vi många mönster i naturliga färgsättningar att inreda med i ett modernt hem. Att välja vinyl till badrummet är idag inte bara en möjlighet från ett designperspektiv, det är även ett smart val på flera praktiska plan. Vinyl är prisvärt. Det är tåligt och lättstädat vilket gör det enkelt att hålla badrummet fräscht år efter år. Aquarelle uppfyller branschens hårda krav på vattentäthet och är VT-godkänd. Samtliga våtrumskollektioner från Tarkett är ftalatfria.

Golv med naturnära mönster, sköna att stå och gå på

I Aquarelle-kollektionen finns flera vackra naturtrogna betong- och stenmönster för både vägg och golv, tuffa i sitt uttryck men sköna att stå och gå på. Blanda med fördel ruffa ytor med mjukare toner för ett harmoniskt helhetsintryck. Vägg- och golvytorna i vinyl är lättstädade och hygieniska, eftersom det blir få skarvar som samlar smuts.

Bilder finns att ladda ner i bildbanken, perpr.se

Presskontakt

Kerstin Lagerlöf, Marknadschef Sverige och Norge
Tel +46 8 625 19 28, e-post [email protected]

Sara Ekwall, PerPR
Tel +46 76 647 22 42, e-post [email protected]

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Med 34 produktionsenheter och 12 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2021 omsatte företaget 2.8 mrd Euro och varje dag säljs det 1,3 miljoner kvm Tarkettgolv till kunder i över 100 länder. I produktportföljen ingår bl a trä, vinyl, linoleum, laminat samt textila golv. Tarkett arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. www.tarkett.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.