Styrelseförändring i Safello Group AB

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm den 1 september 2022 | Svenska fintechbolaget Safello meddelar att Johan Lorenzen har underrättat styrelsen i Safello Group AB att han avgår från sitt uppdrag som styrelseledamot i Safello Group AB med verkan från och med 1 oktober 2022. Skälet till avgången är utökade åtaganden utanför Safello Group där Johan Lorenzen, som är serieentreprenör och investerare, nyligen har rest en ny venture capital fond specialised på fintechbolag i det tidiga stadiet. Johan Lorenzen har varit styrelseledamot i Safello Group AB sedan 2021. Efter Johan Lorenzens avgång består styrelsen av Jacob Jacobsson (ordförande) Sepehr Alavi, Knut Pedersen och Frank Schuil. 

– Innan Johan utsågs till styrelseledamot har han varit en långsiktig investerare och informell rådgivare. Johans djupa kunskaper om infrastruktur inom banksektorn, fintech-industrin och den Nordiska finanssektorn kommer att vara mycket saknade på våra styrelsemöten. Jag vill å Safellos och styrelsens vägnar gratulera Johan till den nya fonden och hans roll där han kommer att leda fonden till stora framgångar. Fintechbolag ska vara mycket glada att få ha Johan som investerare, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

###

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO, [email protected]

Certified Adviser
Amudova AB är Safellos certified adviser. Tel: 08-546 017 58. E-mail: [email protected]

Safello är Sveriges ledande kryptomäklare med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021. För mer information besök www.safello.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.