Styrelsen kommer kalla till extra stämma

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm 2021-09-29

Styrelsen har beslutat att inom kort kalla till extra bolagsstämman för beslut om ny styrelsesammansättning samt firmanamn.

Till nytt firmanamn kommer följande namnförslag lämnas:
1) NanoCap Group AB (publ)
2) 45Street Capital (publ).

 
Styrelsen föreslås bestå av: Kristoffer Martin (omval), Thomas Jansson (omval), Anders Bergström (ny) och Marcus Carling (ny). Syftet med förändringen är att anpassa styrelsen och dess kompetens efter den position bolaget idag har på marknaden,  samtidigt som vi ger våra avgående ledamöter Christian Kronegård och John Ekeberg möjlighet att fullt ut fokusera på deras VD-jobb i GoGo lead tech respektive Sjöstrand Coffee. Bolaget vill även ta tillfälle i akt att tacka för ett utmärkt utfört arbete som ledamöter i Bolaget.

Kallelse till stämman kommer publiceras skyndsamt. 

//

            
För mer information, kontakta bolaget på:
Telefon: +46 (0)8-410 59 140  
ir(at)newequityventure.com
www.newequityventure.com

New Equity Venture Int. AB (publ)
NEVI har som affärsidé att investera i bolag, såväl noterade som onoterade, samt utveckla och lansera egna affärsidéer. Såväl investeringar som utveckling av egna affärsidéer sker inom ett brett spektrum. Vid investeringar har bolaget som strategi att investera genom nybildade dotterbolag och betala med både kontanter och nyemitterade aktier i respektive dotterbolag. Målet är att de bolag NEVI investerar i ska noteras inom en snar framtid. NEVI har som strategi att vara aktiva ägare avseende affärs- och strategiutveckling.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *