Sveriges bästa skatterådgivare finns på KPMG

| 13 september, 2021 | 0 kommentarer

För sjätte året i rad utses KPMG Sverige till National Tax Firm of the Year vid European Tax Awards. KPMG vann i hård konkurrens från övriga Big 4, advokatbyråer samt andra nischade skatterådgivare.

– Att vi för sjätte året i rad hamnar i topp visar att vi fortsätter leverera skatterådgivning av högsta kvalitet. Detta ger våra kunder ett kvitto på och en garanti för att vår rådgivning har en internationell standard och en servicegrad utöver det vanliga, säger Annika Lindström, Head of Tax & Legal, KPMG.

För andra året i rad hölls International Tax Reviews prisceremoni helt digitalt och KPMG:s skatteteam får se fram emot firande på hemmaplan.

 Nu har man börjat vänja sig vid digitala möten och event men jag ser verkligen fram emot att kunna fira detta fina pris tillsammans med mina kollegor. Jag är oerhört stolt över teamet jag har förmånen och glädjen att arbeta med, säger Annika Lindström.

Vill du veta mer, vänligen kontakta:

Lina Lindahl

Presskontakt
[email protected]

Om KPMG
KPMG är ett globalt nätverk med fler än 219 000 revisorer och rådgivare i över 147 länder. Tillsammans är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med en mission att tillsammans med våra kunder skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. KPMG AB består av 2000 medarbetare i Sverige, Lettland och Litauen. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *