Syncro Group AB:s kvartalsrapport för kvartal 3 2021 kommenteras av Bolagets t.f. VD Claes Persson i direktsändning i morgon den 26:e november kl.08.30 hos Nyhetsbyrån Direkt

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

Rapportkommentar Live | Syncro Groups t.f. VD Claes Persson:    https://www.youtube.com/watch?v=G4ygia3Zm30                           

Syncro Group AB (publ) (”Syncro” eller ”Bolaget”) (tidigare bolagsnamn Gigger Group AB) publicerar kvartalsrapporten för det tredje kvartalet 2021 i morgon fredagen den 26 november kl.08.00.

Syncro Groups t.f. VD Claes Persson intervjuas i direktsändning hos Nyhetsbyrån Direkt om kvartalsrapporten.

Sändningen börjar kl.08.30.

För mer information, vänligen kontakta:

Syncro Group AB

Magnus Winterman, Head of Investor Relations

Telefon: 0702 95 99 55

E-post: [email protected]         

Syncro Group AB

Claes Persson, VD

Telefon: 0722 24 70 50

E-post: [email protected]

Om Syncro Group

Syncro Group AB är ett marknadsnoterat bolag med strategi att äga, förvalta och förädla Saas-bolag och supporterande bolag inom den nya marknadsekonomin. I portföljen återfinns bolag med SaaS-plattformar utvecklade med marknadens modernaste teknologier som var och ett är självförsörjande och som korsbefruktar de övriga bolagen i portföljen. Målsättningen är att i ett tidigt skede identifiera och förvärva SaaS-bolag som har en överlägsen affärsstrategi och en digital plattform som kan bli ledande inom sitt affärsområde. Varje bolag ska medverka till att öppna upp möjliga synergier mellan övriga bolag i gruppen.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *