TagMaster inleder samarbete med Bosch Security and Safety Systems

| 13 september, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande, Stockholm, 13 september 2022

TagMaster, en ledande tillverkare och leverantör av datalösningar och avancerade sensorsystem för Smarta Städer inom Traffic och Rail, inleder ett samarbete med den ledande globala leverantören av säkerhets- och kommunikationslösningar Bosch Security and Safety Systems. Samarbetet omfattar integrering av TagMasters RFID-läsare XT-5 för identifikation av fordon vid access med Boschs övervakningssystem och global försäljning av integrerade lösningar.

XT-5 identifierar och managerar fordon som passerar en accesspunkt in eller ut i en och samma läsare. Den är skräddarsydd för automatisk fordonsidentifiering för olika tillämpningar utomhus som parkering, in- och utfarter av olika slag, industriportar, barriärer, gated communities och vägtullar.

Samarbetet gäller integration av XT-5 med Bosch Security and Safety Systems säkerhetsövervakningssystem som Building Integration System (BIS) och Access Management System (AMS). XT-5 förser säkerhetsövervakningssystemen med information om fordonspassager i realtid och kan på så sätt till exempel identifiera om fordonet har behörighet att passera och automatiskt reagera på det.

”Samarbetet öppnar nya dörrar för oss då Bosch är en global leverantör av säkerhets- och kommunikationslösningar. En effektiv och säker lösning för åtkomstkontroll för fordon förbises ofta vid byggnader, industrier och andra typer av anläggningar. Det är något som vi nu kan lösa enkelt då lösningen är lättanvänd med plug and play-funktion”, säger Jonas Svensson, VD TagMaster.

Bosch Security and Safety Systems är en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster för säkerhet och kommunikation med målet att skydda liv, byggnader och tillgångar. Produktportföljen omfattar videoövervakning, intrångsdetektering, branddetektering och röstevakueringssystem samt passerkontroll och ledningssystem.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jonas Svensson, VD, +46 8-632 19 50, [email protected]

Om TagMaster

TagMaster är ett applikationsinriktat teknikföretag som utvecklar och säljer avancerade sensorsystem och lösningar baserade på radio-, radar-, magnetisk- och kamerateknologier för krävande miljöer. TagMaster arbetar inom två segment – Segment Europa och Segment USA – under varumärkena TagMaster, Citilog och Sensys Networks – med innovativa mobilitetslösningar för att öka effektivitet, säkerhet, bekvämlighet och för att minska belastningen på miljön inom Smarta Städer. TagMaster har dotterbolag i England, Frankrike och USA och exporterar främst till Europa, Mellanöstern, Asien och Nordamerika via ett globalt nätverk av partners och systemintegratörer. TagMaster grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Kista. TagMaster är ett listat företag och aktien handlas på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. TagMasters certifierade rådgivare (CA) är FNCA Sweden, telefon +46852800399, E-post: [email protected] , www.tagmaster.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.