TBC Capital, TBC Bank’s investment bank, har valt Bricknode’s molnbaserade mjukvaruplattform för investmentbanker och fondkommissionärer

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

TBC Capital, dotterbolag till Georgiens största bank TBC, har valt svenskbaserade SaaS bolaget Bricknode. TBC Capital kommer att använda Bricknode’s molnbaserade mjukvaruplattform för investmentbanker och fondkommissionärer.

Avtalet omfattar inledningsvis sex år och kommer att öka Bricknodes månatliga återkommande intäkter (MRR1) med i genomsnitt 20%, i relation till nuvarande MRR.

Georgiens ledande investmentbank, TBC Capital, ska implementera den digitala mjukvaruplattformen vilket kommer att säkerställa tillgången till investeringsalternativ på världens börser för TBC Capitals kunder.

”Vi valde Bricknodes lösning eftersom vårt mål är att tillhandahålla mäklartjänster som håller jämna steg med allt högre krav från kunderna. För att uppnå detta behöver vi skalbar infrastruktur som enkelt integreras med befintliga processer och vår kundresa. Bricknode kommer att hjälpa oss att expandera våra mäklartjänster samtidigt som vi minskar driftskostnaderna”, säger Meri Chachanidze, VD på TBC Capital.

Genom att använda automatisering och flexibla API:er för att hjälpa finansiella företag att modernisera sina investeringstjänster har Bricknode blivit ett attraktivt val för globala kapitalförvaltare, investmentbanker och snabbväxande fintechföretag.

”Vi är mycket glada över att arbeta tillsammans med TBC Capital genom att stödja digitaliseringen av deras mäklartjänster. Med Bricknode kommer TBC att snabbt kunna konfigurera och distribuera investeringslösningar anpassade till kundernas förväntningar. Vår plattform kommer att bidra till att säkra TBC:s position som den ledande mäklar- och rådgivningsfirman i Georgien i många år framöver,” säger Stefan Willebrand VD och grundare av Bricknode.

1MRR, Monthly Recurring Revenues

Kontakt

För mer information, välkommen att kontakta, Stefan Willebrand VD och grundare Bricknode

[email protected]

+46 8 122 086 87

Om Bricknode

Bricknode är ett B2B-fokuserat SaaS-företag som tillhandahåller en skalbar, molnbaserad mjukvara som gör det möjligt för finansiella företag att lansera digitala produkter i snabb takt. Plattformen gör det enkelt för kunder att bygga eller utveckla nästan vilken finansiell produkt som helst med fullständig lösning för kapitalförvaltning, aktiehandel, fonder, utlåning och inlåning. Företaget erbjuder också outsourcinglösningar för back-office-administration. Bricknode grundades 2010 och stöder finansiella företag globalt. Läs mer på bricknode.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *