TH1NG i IoT-samarbetsavtal med Tele2

| 5 september, 2022 | 0 kommentarer

Tele2 IoT har tecknat ett samarbetsavtal med TH1NG AB för att erbjuda marknaden en kvalitativ och säker IoT-plattform till nya och befintliga Tele2 IoT-kunder. Tele2 IoT har en marknadsledande drift och hantering av uppkoppling i de flesta länder världen över i form av samarbetsavtal med mer än 500 telekomoperatörer globalt. Mängden uppkopplade IoT-enheter kommer öka stort fram till år 2030 och kravet på att förstå och visualisera data än mer.

– Ett samarbete som detta ger oss stora möjligheter att hjälpa våra kunder vidare i deras strävan att skapa en komplett IoT-lösning med Tele2 IoT-uppkoppling och TH1NG och deras plattform IoT Open, säger Onur Kasaba, Head of IoT på Tele2. Vidare nämner Onur att en IoT-leverans består av flera delar inklusive uppkoppling, hårdvara, kunskap men även ett sätt att visualisera, lagra och hantera data på ett bra och säkert vis.

– Vi ser en stor potential i att samarbeta med Tele2 IoT. Tele2 är en framstående global aktör med höga ambitioner inom IoT-segmentet. Tillsammans öppnar vi nya spännande möjligheter på den snabbt växande IoT-marknaden. Med vår IoT-plattform, IoT Open, möjliggör vi en mängd nya tjänster inom flera segment, till exempel inom industrin, fastighetssektorn och smarta samhällen, säger Klas Westholm, VD på TH1NG AB.

För ytterligare information:

Klas Westholm
VD, TH1NG AB
E-post: [email protected]
Mobil: +46 (0)737-45 48 00

Denna information är sådan insiderinformation som TH1NG AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 september 2022, klockan 09.48 CET

TH1NG möjliggör smarta samhällen. Med vår IoT-plattform IoT Open och våra samarbetspartners, kopplar vi ihop alla saker som kommunicerar och skapar framtidens tjänster. TH1NG bildades 2018 och har 22 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet TH1NG. Certified Adviser är G&W Fondkommission (e-post: [email protected], tel.: 08-503 000 50).

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.