TH1NG offentliggör tilläggsprospekt med anledning av tidigare offentliggjord finansiell uppdatering samt tillför några mindre korrigeringar

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

TH1NG offentliggör tilläggsprospekt med anledning av den fyramånaders finansiella uppdatering och presentation av finansiella mål som offentliggjordes den 1 juni, samt tillför några mindre korrigeringar avseende aktiens ISIN-kod.

Tilläggsprospektet har upprättats i enlighet med artikel 23 i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2017/1129 (”Prospektförordningen”) och godkändes och registrerades av Finansinspektionen den 8 juni (FI Dnr 21-15184). Tilläggsprospektet offentliggjordes på Bolagets hemsida, https://www.foretag.th1ng.se/ipo den 8 juni 2021 och finns tillsammans med Prospektet tillgängligt i elektroniskt format. Tilläggsprospektet bifogas detta pressmeddelande.

Investerare som före offentliggörandet av tilläggsprospektet har gjort en anmälan eller på annat sätt samtyckt till teckning av units i Erbjudandet har enligt artikel 23 i Prospektförordningen rätt att återkalla sin anmälan eller samtycke inom två arbetsdagar från offentliggörandet av Tilläggsprospektet, det vill säga senast den 10 juni 2021. Återkallelse ska ske skriftligen till emissionsinstitutet Hagberg & Aneborn Fondkommission AB, Valhallavägen 124, 114 41 Stockholm eller via e-post till [email protected] . Investerare som anmält sig för teckning av units i Erbjudandet genom förvaltare ska kontakta sin förvaltare gällande återkallelse. Anmälan som ej återkallats kommer att förbli bindande och investerare som önskar kvarstå vid sin teckning av units i Erbjudandet behöver ej vidta några åtgärder. För fullständiga villkor och övrig information om Erbjudandet hänvisas till Prospektet.

Kontaktperson:

Klas Westholm, VD

tel +46 73-745 48 00

[email protected]

TH1NG är en innovativ aktör som förenklar verkligheten i den uppkopplade världen. Bolaget levererar internet- och IoT-tjänster till allt och alla. Bolaget bildades 2018, har 40 anställda och huvudkontor i Stockholm. Bolaget planerar för notering på Nasdaq First North Growth Market den 16 juni 2021 förutsatt godkänd ansökan.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *