The Drew Barrymore Show nu på Pluto TV

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm 14 september, 2022 – Nu lanserar Pluto TV, en streamingtjänst från Paramount, en av USA:s populäraste talkshows: The Drew Barrymore Show.

Drew Barrymore fick sitt genombrott redan som sjuåring i Steven Spielbergs E.T. (1982). Filmen tog världen med storm och Barrymore har varit ett välbekant ansikte på bioduken ända sedan dess. Hon har bland annat synts i storfilmer som Charlie´s Änglar, Batman Forever och Scream samt Adam Sandler filmerna The Wedding Singer och 50 First Dates. Idag är hon en av USA:s populäraste skådespelare.

Drew Barrymore Show startade i september 2020 och är optimism-TV när den är som bäst. Det bjuds på de senaste snackisarna, inspiration och underhållning. Golden Globe vinnaren Barrymore är känd över hela världen för sin medryckande humor och positivitet och är dessutom inte sen med att dela med sig av sina egna synpunkter och åsikter.

The Drew Barrymore Show får nu en helt egen kanal på Pluto TV där man kan njuta av Barrymors peppiga humör dygnet runt. Pluto TV är tillgängligt på en mängd olika enheter, är helt gratis och kräver ingen registrering.

För mer information:

Emma Strøbæk 
PR Manager – Paramount, Nordics
Tel: 0730318346
Mail: [email protected]

Om Pluto TV:

Pluto TV, en del av Paramount Global, är den ledande gratis streaming-tv-tjänsten och levererar hundratals linjära livekanaler och tusentals on-demand-titlar till en global publik på över 64 miljoner aktiva användare i månaden. Den Emmy®-belönade streamingtjänsten erbjuder en mångfald av kanaler, i samarbete med nästan 400 internationella medieföretag med ett brett utbud av genrer, språk och kategorier med filmer, tv-serier, sport, nyheter, livsstil, barnprogram och mycket mer. Pluto TV kan lätt nås och streamas via mobil, webb och anslutna tv-enheter. Med huvudkontor i Los Angeles sträcker sig Pluto TV:s växande globala fotavtryck över 3 kontinenter och 30 länder.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.