The Ecoway 2024 – vägen mot kundcirkularitet[TM]

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Kundens behov och önskan om att återanvända sitt materialspill i sin egen produktion är en central del av Ecorubs affärsstrategi The Ecoway 2024.

Ecorub är stolta över att presentera en ny affärsstrategi som tar materialåtervinning till en ny nivå i Sverige för producerande industrier inom gummi och plast. Genom vår specifika kundcirkularitetTM återinförs kundens materialspill med hjälp av Ecorubs unika kunnande tillbaka in i den egna produktionen.

The Ecoway 2024 kommer att utvecklas vidare, samt att nu ligger fokus både på försäljning av TPRR® och teckna avtal gällande KundcirkularitetTM.

Ecorub kommer att ställa ut på Plastteknik Mässan i Malmö 1-2 december och presentera The Ecoway 2024 för marknaden.

Mera information finns i bifogad PDF

Isac Andersson

CEO

+46 913-247 80

+46 913-247 81

+46 70-399 71 07

[email protected]

EcoRub är ett greentech-bolag som producerar återvunna pellets designade för formsprutning, strängsprutning, 3D och kalandrering. Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Ecorub är en producent av återvunnet plast- och gummimaterial som möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Bolaget grundades 1995 och har sin fabrik i Lövånger.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *