Therese Lundstedt föreslås som ny ledamot i Lohilo Foods styrelse

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Aktieägare representerade cirka 43,6 procent av ägandet i Lohilo Foods har till årsstämman 2022 föreslagit Therese Lundstedt som ny styrelseledamot. Samtidigt har nuvarande ledamot Amanda Mcwen avböjt omval.

Therese Lundstedt har en lång erfarenhet från ledande positioner som VD och styrelseledamot inom finans, IT, samt energi samt bygg. Hon är idag VD för IT-företaget Colix Systems i Växjö och har tidigare arbetat som VD för byggbolaget Urbangreen, nätmäklaren Aktieinvest samt ungdomsförbundet Unga Aktiesparare. På meritlistan står bland annat omfattande arbeten med att digitalisera och modernisera verksamheter och varumärken, turnarounds samt flertalet företagsförsäljningar samt börsintroduktioner. Hon har även erfarenhet från flertalet styrelser såsom börsnoterade Climeon och Spotlight Group samt även Urbangreen och Gazella.

– Vi är mycket glada att föreslå Therese som ledamot hos oss. Hon kommer komma in med ny energi och driv. Jag ser framemot ett långt och framgångsrikt samarbete. Med hennes erfarenhet kommer det stärka styrelsearbetet framåt. Jag vill även passa på att tacka Amanda för det arbete hon gjort för Lohilo under sin tid i koncernen, säger VD Richard Hertvig.

För ytterligare information kontakta:

Richard Hertvig, VD, [email protected], +46 70 886 94 44

Om Lohilo Foods AB (publ)

Lohilo Foods AB (publ), som grundades 2008, är ett foodtech-bolag med rötter i Småland. Bolaget startade som en glassproducent med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden. Sedan april 2019 har bolaget även etablerat sig inom torrvarusegmentet med produkter inom functional food. Kända varumärken i produktportföljen inkluderar LOHILO, Järnaglass, Superfruit, Alvestaglass, Häagen-Dazs, Bubbies och Halo Top.

Nylandavägen 2, 352 50 Växjö | Org.nr: 556740-7050 | Tel: 0470-72 91 78 | lohilofoods.com | [email protected]

”Bolag vars aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North Growth Market måste ha en Certified Adviser. För Lohilo Foods innehar FNCA Sweden AB, som nås på [email protected] respektive 08-52800399, uppdraget som Certified Adviser.”

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.