Tim Heldmann ny CMO på Clas Ohlson

| 7 juni, 2021 | 0 kommentarer

Tim Heldmann har rekryterats till den nya rollen som Chief Marketing Officer (CMO) på Clas Ohlson. Han kommer därmed att leda den koncerngemensamma kommersiella organisationen och tar plats i Clas Ohlsons koncernledning. Tim Heldmann tillträder sin nya tjänst den 16 augusti 2021.

Tim Heldmann kommer närmast från en tjänst som Global CMO för elbilstillverkaren Polestar, där han var ansvarig för varumärke, marknadsföring och retail. Han har tidigare haft ledande positioner på Red Bull, Procter & Gamble och Wella.  

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tim Heldmann till Clas Ohlson. Med Tims erfarenhet av internationellt varumärkesbyggande är jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera ännu mer av den potential som finns i ett av Nordens mest välkända och omtyckta varumärken, säger Kristofer Tonström, vd och koncernchef Clas Ohlson.

Clas Ohlsons kommersiella organisation består av nordiska team som arbetar med marknadsföring, varumärke och delar av kundresan så som CRM och lojalitet. Tim Heldmann kommer att leda verksamheten med målet att maximera värdet av Clas Ohlsons varumärke och ytterligare stärka bolagets position som kundens förstahandsval för produkter, rådgivning och tjänster för ett bättre och enklare hemmaliv.

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med det duktiga teamet på Clas Ohlson och att vidareutveckla ett redan starkt varumärke på alla ställen där kunden kommer i kontakt med företaget. Clas Ohlson är ett varumärke som nästan alla känner till och jag ser det som en inspirerade utmaning att också göra företagets erbjudande till en naturlig del av alla hem på de nordiska hemmamarknaderna, säger Tim Heldmann.  

För mer information, vänligen kontakta:
Niklas Carlsson, kommunikationschef, 0247-444 29, [email protected]

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är vi ett detaljhandelsbolag med kunder på fem marknader, cirka 4 500 medarbetare och en omsättning om cirka 8,3 miljarder kronor. Vår aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Mycket har hänt sedan starten, men en sak har varit densamma genom alla år: att vi varje dag vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Läs mer om oss och hur vi brinner för att förenkla livet i varje hem på about.clasohlson.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *