Titti Schultz och Lasse Persson vickar återigen i Melodikrysset

| 20 januari, 2022 | 0 kommentarer

Även denna vecka kommer Titti Schultz och Lasse Persson att leda Melodikrysset. Den folkkäre programledaren Anders Eldeman smittades av covid förra veckan och har bestämt sig för att vila upp sig även denna vecka.


Även den 22 januari kommer Titti Schultz och Lasse Persson att leda Melodikrysset då Anders Eldeman vilar upp sig efter sin sjukdomsperiod i covid. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Anders Eldeman är på bättringsvägen men är trött.
– Värre än att jag nyser och hostar och är trött är det inte. Tack alla som har hört av sig!, säger Melodikryssets programledare Anders Eldeman i P4 Extra idag den 20 januari.

Nu på lördag den 22 januari hoppar alltså Titti Schultz programledare i P4 Extra och Lasse Persson som brukar höras som flygande reporter i P4 Extra, återigen in för Anders Eldeman i Melodikrysset.

– Klart vi hjälper en sjuk kollega! Lyssnarna har stöttat med massor av pepp och goda råd så vi kör, säger Titti Schultz och Lasse Persson.

Pressbild: https://sverigesradio.bildbank.nu/sv/bild/705406/titti-schultz-och-lasse-persson

För frågor vänligen kontakta:

Daniel af Klintberg.
[email protected]
073-021 66 50

Susanna Mörner, presskontakt
[email protected]
070-083 97 37

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.