Trafikolycka väg 156

| 4 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Runt 18:30 larmades räddningstjänsten till en allvarlig trafikolycka med ett antal svårt skadade personer mellan en buss och en personbil på väg 156 vid Stora Bugärde Härryda kommun. Räddningstjänsten är på plats med två ledningsenheter och ca 20 st räddningspersonal. Räddningsarbetet beräknas pågå i ca två timmar ytterligare med att omhänderta skadade och få vägen farbar.

Peter Johansson 

Vakthavande befäl

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.