Trelleborgs chefsjurist lämnar koncernen 2022

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

Trelleborgkoncernens chefsjurist Charlotta Grähs har beslutat lämna sin tjänst för ett motsvarande jobb på Epiroc. Hon kommer lämna Trelleborg under början av 2022. Charlotta Grähs har med bas på orten Trelleborg arbetat som chefsjurist och sekreterare i Trelleborgs styrelse sedan 2014.

Att lämna Trelleborgkoncernen har inte varit ett enkelt beslut. Det har varit mycket intensiva men givande sju år i Trelleborg. Efter en samlad bedömning väljer jag dock att gå vidare i min yrkeskarriär till ännu ett spännande jobb, med placering i Stockholm, säger Charlotta Grähs, chefsjurist i Trelleborgkoncernen. 

Jag vill tacka Charlotta för det engagemang och arbete hon har lagt ner som chefsjurist. Hennes professionalism har stärkt vår bolagsstyrning och vårt arbete inom regelefterlevnad, vilket vi kommer ha glädje av framöver. Jag beklagar att hon lämnar oss men önskar henne samtidigt lycka till på det nya jobbet, säger Peter Nilsson, VD och koncernchef i Trelleborg.

En process har initierats för att hitta en ersättare.

För ytterligare information kontakta:
Media: Presschef Karin Larsson, 0410 67015, 0733 747015, [email protected]
Investerare/analytiker: IR-chef Christofer Sjögren, 0410  67068, 0708 665140, [email protected]

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter cirka 33 miljarder kronor och har verksamhet i ett 50-tal länder. Koncernen består av tre affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.
www.trelleborg.com

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *