Trelleborgs kapitalmarknadsdag den 2 december 2021

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

Trelleborgkoncernen bjuder in analytiker, investerare och media till sin kapitalmarknadsdag den 2 december 2021. Kapitalmarknadsdagen är ett hybridevent. Deltagare är välkomna att delta antingen fysiskt på IVA Konferenscenter i Stockholm eller digitalt.

Program
12:00         Registrering och lättare lunch på IVA Konferenscenter
13:00         Presentationer av VD och koncernchef Peter Nilsson, ekonomi- och finansdirektör Fredrik Nilsson, koncernens affärsområdeschefer samt en genomgång av  koncernens hållbarhetsinitiativ
16:30         Avslutning

Oavsett om du avser delta fysiskt eller digitalt ombeds du anmäla dig på följande länk:
www.trelleborg.com/sv-se/cmd2021.

Under hela evenemanget kommer lokala covid-19-relaterade restriktioner att följas. Av den anledningen kan evenemanget bli helt digitalt om så krävs.

Vänligen notera att kapitalmarknadsdagen är ett riktat evenemang till finansmarknaden och media.

För ytterligare information kontakta:
Media: Presschef Karin Larsson, 0410 67015, 0733 747015, [email protected]
Investerare/analytiker: IR-chef Christofer Sjögren, 0410  67068, 0708 665140, [email protected]

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter cirka 33 miljarder kronor och har verksamhet i ett 50-tal länder. Koncernen består av tre affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.
www.trelleborg.com

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *