Två Skåneprojekt tävlar om att bli årets Bostadsprojekt

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

Två av de tre finalisterna i bostadsplattformen Hemnets rikstäckande tävling Guldhemmet finns i Malmö. Peab Bostads Brf Varvskajen i Malmö är ett av projekten som nominerats i kategorin Årets Bostadsprojekt. Projektet är utvalt bland 340 nominerade projekt.

Peab Bostads projekt Brf Varvskajen i Malmö har tagit sig till finalen i bostadsplattformen Hemnets rikstäckande tävling Guldhemmet, där är projektet nominerat i kategorin Årets Bostadsprojekt. Brf Varvskajen, och de andra två finalisterna, har konkurrerat mot 340 andra nominerade projekt.

– Jag blev så otroligt glad när jag fick höra att vi gått vidare till finalen i konkurrens med 340 nominerade projekt, det är stort, säger Ola Magnusson, distriktschef Peab Bostad Syd.

Varvskajen byggs i Varvsstaden, på klassisk mark i Malmö. Här har man låtit platsens karaktär och historia få en modern tolkning i de nya bostäderna. Det har varit viktigt att förena historien med framtiden. Här har man arbetat med för platsen klassiska material men i en modern utformning.

Vinnaren offentliggörs den 16 september.

Ytterligare information om Brf Varvskajen: https://peabbostad.se/projekt/skane/kv-varvskajen/

Ytterligare information om Guldhemmet: www.guldhemmet.se

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Daniel Ferreira, kommunikationsansvarig Peab Projektutveckling, 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *