UGG PRESENTERAR VÅR/SOMMAR – KAMPANJEN 2022: ”FEEL ____” MED CHER

| 4 januari, 2022 | 0 kommentarer


Fotocredit: Neil Favila (Kampanj) & UGG® (Produkter)

 

Det globala livsstilsmärket UGG®,  som är baserat i södra Kalifornien, har alltid varit ett varumärke med mycket känsla. Varumärket startar 2022 med FEEL ___, en pågående varumärkesserie med ikoner, kulturledare och förändringskämpar som inspirerar generationer, främjar individualitet och väcker känslor. Den legendariska globala superstjärnan och humanitären Cher är Oscar-, Grammy- och Emmy-vinnare och numera även stjärnan i varumärkets vår/sommar-kampanj 2022 med ikoniska modeller från UGG®.

 

Att vara en ikon handlar om att ha friheten och modet att utforska sin egen resa och individualitet,säger
Lindsey Dicola Dashoff, Senior Director, Brand Communications & Public Relations. ”Cher är globalt känd för det djärva sättet hon lever sitt liv på, hon ber inte om ursäkt för den hon är, något som UGG alltid har relaterat till.”

 

”Att känna sig stärkt är så viktigt för alla och att fira känslan av att må bra med UGG har varit en underbar resa för mig”, säger Cher. ”Livet handlar om känslor och jag tror att kampanjen fångar den känslan.”

 

Cher har filmats av Los Angeles-baserade fotografen Neil Favila och regisserats av Kauai Moliterno och Michael Barth i sitt eget Malibu-hem där den världsberömda megastjärnan tittar på några av sina favoritfilmer i sin hemmabio med sin katt Mala, pratar med sin mamma i telefon, lugnt mediterar och provar vackra kläder samtidigt som hon har på sig ikoniska UGG®-stilar. Under hela inspelningen delar Cher djärvt med sig av sina tankar om att växa upp med en vilja att bli skådespelerska, hennes passion för vår planet och hennes visdom om att inte be om ursäkt för sig själv.”Under hela mitt liv har människor antingen hatat eller älskat mig; och jag menar, du vill bli älskad, men äntligen tänker jag ”sk*t samma”, säger Cher under fotograferingen medan hon majestätiskt sitter i en korgstol samtidigt som kameran panorerar ut.

 

I varumärkets senaste kampanj visar Cher upp tidlösa stilar som Classic Mini-stöveln och Coquette-toffeln, som personifierar den känsla och känslomässiga koppling som bara UGG® kan erbjuda.

 

A picture containing indoor, person, dark, footwear Description automatically generatedA picture containing indoor, dark, footwear Description automatically generated

Classic Mini II; Coquette

Båda modellerna i svart

 

Cher har varit en superstjärna och ett känt namn världen över i mer än 50 år och har övervunnit fler utmaningar än en handfull andra talanger tillsammans – musikinspelningar, konserter, filmer samt Broadway-pjäser, TV och regi. Genom åren har hon belönats med en Oscar, en Grammy, en Emmy, tre Golden Globes, Kennedy Center Honor, en Cannes Film Festival Award och en People’s Choice Award. Förutom de otaliga utmärkelser Cher har mottagit, har hon också varit med och grundat en internationell välgörenhetsorganisation som heter Free The Wild – en organisation som strävar efter att stoppa vilda djurs lidande i fångenskap och i slutändan hitta ett sätt att släppa ut dem i reservat eller bättre utrustade djurparker.

 

”Feel” är en inneboende del av UGG®-varumärkets DNA och vad det levererar. Från det som började under höst/vinter 2020 med varumärkets partnerskap med Hammer Museums utställning Made in L.A. är FEEL det förenande temat med en mängd olika berättelser som stöder det. Med lansering i januari 2021 presenterade UGG® sin vår/sommar-kampanj för 2021, FEEL ____ -kampanjen, med modegiganter som författaren André Leon Talley, supermodellen och aktivisten Iman, den legendariska konstnären, aktivisten och modemusan Susanne Bartsch och NBA-legenden och främsta poänggöraren genom tiderna Kareem Abdul-Jabbar.

 

För att utforska FEEL ____ med Cher kan du besöka UGG.com/FEEL

För intervjuförfrågningar, pressmaterial och pressbilder, vänligen kontakta:
Stephanie G. Bonn, Zap PR
+46 (0)8 661 16 18

+46 (0)70 77 56 110
[email protected]  

För Showroom tidsbokning och utlån:
[email protected]  

 

Om UGG®

Grundat 1978 av en australiensisk surfare på Kaliforniens kust, är UGG® idag ett globalt livsstilsmärke välkänt för sin ikoniska Classic-sko. Burna av Hollywood-legendarer, moderedaktörer och sedermera världen, designar och distribuerar UGG® skor, kläder, accessoarer och hemartiklar med en kompromisslös attityd för hantverk av högsta kvalitet. UGG® är ett socialt och miljömedvetet varumärke som strävar efter att vara socialt rättvist, ekonomiskt inkluderande och miljömässigt återställande. Med en omsättning på över 1 miljard dollar om året har UGG® inlett partnerskap med de bästa retail-aktörerna världen över och äger idag fler än 130 koncept- och outletbutiker på nyckelplatser såsom New York, San Francisco, Los Angeles, Paris, London, Tokyo, Shanghai och Beijing.
För mer information, besök gärna: www.ugg.com @uggineurope  #FeelUGG

Om Cher
Cher har varit en superstjärna och ett känt namn världen över i mer än 50 år och har övervunnit fler utmaningar än en handfull andra talanger tillsammans – inspelningar, konserter, film samt Broadway-pjäser, TV och regi. Genom åren har hon belönats med en Oscar, en Grammy, en Emmy, tre Golden Globes, Kennedy Center Honor, en Cannes Film Festival Award och en People’s Choice Award.

Med början som studiosångare på 1960-talet träffade Cher den spirande producenten Sonny Bono och de blev snabbt popsensationer med den världsomspännande superhitten ”I Got You Babe”. Deras uppmärksammade hår och kläder var en tidig antydan om det djupa inflytande på modevärlden som Cher skulle komma att få. Parets popularitet nådde sin topp med tv-serien ”The Sonny and Cher Comedy Hour” tills de bröt upp i mitten av 1970-talet.

1982 tog Cher en enorm chansning då hon uppträdde på Broadway i ”Come Back to the Five and Dime, Jimmy Dean, Jimmy Dean”.  Men det fungerade och föranledde en enormt framgångsrik skådespelarkarriär som inkluderade ”Mask”, ”Silkwood”, ”Kärleksfeber” och kulminerade i en Oscar för bästa kvinnliga skådespelerska i ”Mångalen”.

Cher överraskade musikvärlden med en komplett musikalisk helomvändning i mitten av 1980-talet, med hennes kontroversiella video till hitlåten ”If I Could Turn Back Time”. Men det var hennes satsning på dansmusik med Grammisvinnande ”Believe” 1998 som blev den absoluta höjdpunkten. ”Believe” gjorde Cher till den äldsta kvinnan (vid 52) att ha en listetta i Hot 100 rock-eran. Det gjorde henne till den enda kvinnliga artisten som haft topp 10-hits under varje decennium från 1960-talet till in på det nya millenniet.

2008 började Cher en rekordstor treårig serie med 192 utsålda shower på Caesars Palace i Las Vegas.

Under det senaste decenniet har hon medverkat i musikalfilmerna ”Burlesque” och ”Mamma Mia: Here We Go Again”. Hon har även släppt två studioalbum,, ”Closer To The Truth” (2013) och ”Dancing Queen” (2018), som båda gick in som nummer tre på Billboard Top 200.

Cher är fortfarande mycket aktiv som scenartist, skådespelerska och skivartist.

Om Selected Brands
Selected Brands grundades 1992 och är idag en av de ledande distributörerna och licensinnehavarna inom mode och skor i Norden och Baltikum. Utöver distribution driver Selected Brands ett flertal shop in shops samt egen retail för att stärka varumärkena än mer runt om i regionen. De representerade varumärkena ska innehålla originalitet, nytänkande, funktion och stark design. De varumärken som representeras idag är bland annat UGG, Project TWLV, Karl Lagerfeld, Napapijri, The Kooples och National Geographic. Besök gärna: www.selectedbrands.com 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.