Uppdatering 10:38: Brand i byggnad, Kållered

| 8 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Räddningstjänsten Storgöteborg är fortfarande kvar vid branden i byggnaderna vid Gamla riksvägen i Kållered. RSG är, liksom tidigare, på plats med ett 20-tal enheter.

Det finns ännu ingen prognos för när insatsen kan avslutas.

E6 och Gamla riksvägen är fortfarande avspärrade. För information kring avspärrningar, alternativa vägar etc hänvisar vi till Trafikverket.

Det var klockan 05.41 på måndag morgon (8 augusti) som Räddningstjänsten Storgöteborg fick larm om brand i en byggnad på Gamla riksvägen i Kållered.

Peter Johansson
Vakthavande befäl

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.