Uppdatering 13:30 Brand i byggnad, Kållered

| 8 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Släckningsarbetet vid branden i Kållered har nu minskat i sin intensitet och Räddningstjänsten Storgöteborg börjar dra ner på personal för insatsen. Just nu finns ett tiotal enheter på plats.

I och med detta röjs vissa av avspärrningarna för vägarna runt olycksplatsen. För mer information kring hur trafiken leds om, kontakta Trafikverket.

Peter Johansson
Vakthavande befäl

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.