Upplev Bråvalla Festival i 360° på Visualiseringscenter

| 2 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 02, 2017 15:38 CET

PRESSVISNING 

6 november kl 9.30

 

Visualiseringscenter C var på plats under Bråvalla Festival 2017 och dokumenterade festivalen med högupplösta 360
°
-kameror.

Vill du återuppleva sommarens Bråvalla Festival eller är du nyfiken på att se vad du missade? Nu i vinter erbjuder Visualiseringscenter C årets coolaste julaktivitet med
en musik- och festivalupplevelse utöver det vanliga.  

Visualiseringscenter C var, tillsammans med produktionsbolaget Teknomedia på plats under Bråvalla Festival 2017 och fångade upplevelsen med helt nya 360°-kameror. Detta resulterade i en film som kommer att visas i en av världens mest tekniskt avancerade Domer, vilken finns på Visualiseringscenter i Norrköping. Domens filmduk är kupolformad och täcker i stort sett hela synfältet. Du är helt omsluten av bild och ljud i 360° vilket är en fantastisk upplevelse.

   – Vi har aldrig gjort en sådan här produktion tidigare och tekniken vi använder var också helt ny, så det är unikt på otroligt många sätt! Inte bara för Norrköping och Visualiseringscenter C utan till och med världen, säger Sofia Seifarth, VD för Norrköping Visualisering AB

Du som besökare kan nu bli en del av festivalupplevelsen med vyer från festivalområdet, luften, scenerna och publikhavet. Projektet genomfördes i ett nära samarbete med festivalens arrangör – FKP Scorpio.

Filmen ingår i Visualiseringscenters julbordskoncept där det har skapats ett festivalpaket med förfest, festival och efterfest. Kvällen börjar med välkomstdrink innan festivalupplevelsen brakar loss i Domen. Efter filmen serveras en KRAV-märkt och vällagad festivalbuffé i restaurangen. Julaktiviteten är både för privatpersoner och företagsgrupper.

    – Det här är en unik chans att få uppleva eller återuppleva Bråvalla Festival från i somras sett från ett helt nytt perspektiv, säger Sofia Seifarth. 

 

Länk:
http://visualiseringscenter.se/aretscoolastejulaktivitet

 

PRESSVISNING KONTAKT

Datum: 
6 november kl. 9.30

Plats: 
Domen på Visualiseringscenter C
   

På plats för intervjuer:

Sofia Seifarth, VD, Norrköping Visualisering AB

Anna Öst, Chef Produktionsavdelningen, Norrköping Visualisering AB

Anmälan sker till [email protected]

Fotografering och filmning är tillåtet

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *