Vadsbo lanserar nya Casambiprodukter för projekt och entreprenad

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

PRESSMEDDELANDE

Vadsbo SwitchTech Group AB (publ) 556476-0782

Göteborg, 2021-08-26

 

Vadsbo lanserar nya Casambiprodukter för projekt och entreprenad.

Vadsbo LightTech AB lanserar 3st nya sensorer med integrerad DALI och Casambi samt ett relä med Casambi.

”Vi har det senaste året gjort framsteg inom projektmarknaden i Sverige. Dessa nya produkter stärker vår position och hjälper oss fortsatt att ta större marknadsandelar inom entreprenad. Produkterna har utvecklats i nära samarbete med våra kunder och produkterna förväntas därigenom få en god tillväxt. Samtidigt lanseras produkterna för vår exportmarknad där primär målgrupp är andra internationella Casambipartners som hjälper oss att bygga en bra volym och distribution. Vidare lanserar vi produkterna med snabbkopplingsalternativ, som tillval, som ökar produktionstakten i de större entreprenaderna.”

 

Vid frågor, vänligen kontakta Henrik Lönner, VD

E-post: [email protected]

Telefon: 0700-910340

 

Denna information är sådan information som Vadsbo SwitchTech Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 december 2017.

Vadsbo SwitchTech är ett svenskt teknikbolag som bedrivit verksamhet sedan 1996. Bolaget levererar innovativa och energieffektiva belysningsprodukter och tjänster samt är en etablerad leverantör av styr- och reglersystem inom LED-belysning. Vadsbo SwitchTech har varit verksamma i LED-segmentet sedan 2009 och verkar på en marknad med god underliggande tillväxt driven av LED-teknologins fördelar samt en ökning av fastigheter i allmänhet och av smarta fastigheter i synnerhet. Vadsbo SwitchTech Group AB är listat på Spotlight Market med tickern VADS.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *