Valberedning inför Odd Molly International ABs årsstämma 2018

| 3 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 03, 2017 12:00 CET

Odd Molly International AB (publ)

PRESSMEDDELANDE

Stockholm den 3 november 2017

Enligt beslut från Odd Mollys årsstämma 2017 ska valberedningen utses av de tre till röstantalet största aktieägare som önskar utse varsin representant, senast sex månader före årsstämman. Aktieägarnas storlek baseras på Euroclear Sweden ABs förteckning över registrerade aktieägare per den sista bankdagen i september innevarande år. Ordförande i valberedningen ska, om inte ledamöterna enas om annat, vara den ledamot som röstmässigt representerar den största aktieägaren. Valberedningens mandattid löper intill dess att en ny valberedning utsetts.

Inför årsstämman 2018 består valberedningen av:

Tom Wikström, valberedningens ordförande, (utsedd av Kattvik Financial Services AB), oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och till dess största ägare.

Rutger Arnhult (utsedd av M2 Capital AB), oberoende i förhållande till bolaget och bolagsledningen men inte till dess största ägare
.

Christer Andersson (utsedd av A.T.V. Holding AB), oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och till dess största ägare.

Årsstämma i Odd Molly International AB kommer att hållas den 4 maj 2018.

Aktieägare som önskar lämna förslag och synpunkter till Odd Mollys valberedning kan vända sig till valberedningen skriftligen till följande adress:

ODD MOLLY INTERNATIONAL AB

Att. Valberedningen

Kornhamnstorg 6

111 27 Stockholm

Om Odd Molly

Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode med ett tydligt stilkoncept. Bolagets produkter säljs främst via externa agenter till återförsäljare i ett trettiotal länder runt om i världen, vilket möjliggör expansion med begränsat kapitalbehov. Odd Molly ansvarar själva för försäljningen till externa återförsäljare på den skandinaviska marknaden och driver även 15 egna fysiska butiker och en egen webbshop. Odd Mollys aktie handlas sedan den 21 juni 2010 på Nasdaq Stockholm.

Odd Molly International AB

Kornhamnstorg 6

111 27 STOCKHOLM

Växel: +46 8 522 28 500

www.oddmolly.com

Pressbilder finns att ladda ned från Odd Mollys hemsida www.oddmolly.com under ”press”. Odd Molly har även ett eget nyhetsbrev som rapporterar mindre nyheter från den dagliga verksamheten. För att prenumerera på det, gå till www.oddmolly.com och klicka ”sign up for our newsletter”.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *