Valberedningen för Telia Company inför årsstämman 2023 utsedd

| 21 september, 2022 | 0 kommentarer

Valberedningen för Telia Company AB inför årsstämman 2023 har i enlighet med valberedningens instruktion utsetts baserat på ägarförhållandena per den 31 juli 2022.

 

Valberedningen består av:

  • Magnus Johansson (ordförande), svenska staten
  • Filippa Gerstädt, Nordea Fonder
  • Sussi Kvart, Handelsbanken Fonder
  • Emilie Westholm, Folksam

I tillägg har styrelsens ordförande Lars-Johan Jarnheimer utsetts till adjungerad ledamot i valberedningen.
 
Sammantaget representerar aktieägarna som utsett ledamöter till valberedningen cirka 43 procent av röstetalet för samtliga aktier i Telia Company AB.

Telia Companys årsstämma planeras att hållas den 5 april 2023. Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan göra det via e-post till [email protected]. För att förslag ska kunna behandlas av valberedningen bör de inkomma senast den 31 januari 2023.

 

För mer information, kontakta gärna vår presstjänst: 0771 77 58 30, besök vårt Newsroom och följ oss på Twitter @Teliacompany.

Telia Company+46 771 77 58 30

Vi är Telia Company. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Läs mer på www.teliacompany.com.

           

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.