Valberedningens förslag till styrelse för myFC

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Valberedningen för myFC kommer inte att nominera en ersättare för Alex Guy till företagets styrelse inför bolagsstämman den 10 juni.

Som tidigare meddelats föreslår valberedningen omval av styrelseledamöterna Ulf Henning, Johnny Bräster och Klaus Wiemers. En ersättare till Alex Guy, som har avböjt omval, har ännu inte nominerats. Därmed utgår punkt 10d på formuläret för poströstning.

Avsikten är fortsatt att nominera en fjärde ledamot till styrelsen, men detta kommer att ske vid ett senare tillfälle.

Bolagsstämman hålls, som tidigare meddelats, den 10 juni 2021. Valberedningen utgörs av Mattias Di Meglio, Kenth Öhlin och Alex Guy (ordförande).

Vid frågor, vänligen kontakta:
myFC Press Office
E-mail: [email protected]
Telefon: 0738 09 33 83 

Certified Adviser:
Avanza Bank
E-mail: [email protected]
Telefon: 08 409 421 20

Om myFC
Det svenska innovationsföretaget myFC erbjuder tunna, skalbara bränsleceller som är lätta att dimensionera och anpassa till eldrivna produkter. myFC utvecklar tekniklösningar där batteri och vätgasbaserade bränsleceller samexisterar för utökad användning och minskad klimatpåverkan. myFC grundades 2005 och noterades i maj 2014 på NASDAQ First North Growth Market. Huvudkontoret ligger i Stockholm. För mer information, besök myFC.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *