Välkommen till BioStock Life Science Spring Summit 8-9 juni!

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

Den 8-9 juni arrangeras årets upplaga av BioStock Life Science Spring Summit, där life science-bolag inom ett stort antal terapiområden presenterar sina projekt och innovationer, i ett fullspäckat program som även bjuder på värdefulla insikter från investeringsexperter och branschprofiler. Redan idag kan vi avslöja tre deltagande bolag! 

Eventet kommer att sändas på BioStocks hemsida och på vår YouTube-kanal. Du kan även se presentationerna via våra sociala medier.

Ett fullständigt program kommer att presenteras inom kort, men vi kan redan nu avslöja tre bolag som kommer att delta på BioStock Life Science Spring Summit 2022:

Alligator Bioscience
​​​​​​- ​BioArctic
SynAct Pharma

Vi ses 8-9 juni!

Håll dig uppdaterad kring de senaste nyheterna om våra event genom att anmäla dig till våra nyhetsbrev på biostock.se eller besöka vår eventsida på biostock.se/eventkalender-2022.

Följ BioStock på YouTubeLinkedIn och FaceBook!

Är du intresserad av att presentera på eventet eller önskar mer information?

Jonas Söderström, VD
[email protected]
+46 706 52 42 72

Om BioStock

BioStock är Skandinaviens ledande digitala nyhets- och analystjänst med exklusivt fokus på bolag i Life Science-sektorn. Vår huvudredaktion är baserad på Medicon Village i Lund som är ett av Europas främsta innovationskluster för life science-bolag. Vi har även en redaktion i centrala Stockholm, med geografisk närhet till såväl life science-bolag som finansiella aktörer. Vi har TV-studior på både platser. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.