Valutahandel.se intervjuar copy-tradern Mario Paladini

| 30 juni, 2022 | 0 kommentarer

Under en volatil krypto- och aktiemarknad så är det allt fler som kopierar andra traders. Idag så släpps intervjun från Valutahandel.se med Mario Paladini, en social trader med gröna glasögon som går att kopiera på eToro’s plattform.

Uppe på taket av den 22-våningen i centrala Barcelona, så träffar Valutahandel’s Markus Jalmerot copy-tradern Mario Paladini som handlar genom eToro.

Det är sista kvällen för European Blockchain Convention som precis pågått i Barcelona och Mario Paladini berättar om sin resa som trader. Han började med trading för 5 år sedan och fokuserar framför allt på amerikanska aktier, några större valutor, de viktigaste aktieindexen och sist men inte minst på kryptovalutor. Generellt så försöker Mario ha maximalt 15% av portföljen i kryptovalutor. Målet är att slå marknadens största aktieindex på årsbasis. Det är med hjälp av eToros enastående copy trading plattform som det är möjligt att följa Mario.

Mario’s trading sker med en egenutvecklad strategi, baserad på en fundamental, teknisk analys och sentimental analys. Nya positioner intas utifrån en algoritm som följer värdeinvestering likt den som Warren Buffet kör. Det är sällan som någon blankning görs i portföljen, eftersom det är enklare att förutspå undervärderade tillgångar än att lyckas tajma när en viss tillgång ska gå ner.

När Valutahandel.se frågar om tips för nya traders utan erfarenhet i copy trading, så säger Mario Paladini: ”Kopiera någon där du kan identifiera dig med deras strategi, riskhantering och nuvarande portfölj”.

Läs hela intervjun med Mario som även har ett videoklipp på Valutahandel.se. Där går det även att se vad Mario erbjuder inom både trading och nätverkande, som är hans andra stora specialitet.

Riskvarning: Detta är inte någon rådgivning, utan en sammanfattning från intervjun med Mario Paladini. Det är viktigt att bara satsa kapital som man är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inga framtida vinster.

Markus Jalmerot
Editor-in-chief
+351911065323
[email protected]

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.