Varbergs kommun presenterar vinnarna av årets medarbetarpriser 2021

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Idag tillkännagavs vilka som vinner årets medarbetarpriser 2021. Bland årets vinnare finner vi en mångsysslande arbetsgrupp, en undersköterska som gör det lilla extra varje dag samt några eldsjälar som tagit sig an ett komplext samhällsproblem.

Årets kreativa medarbetare

Anna-Karin Kvarnemar, Helena Wallin, Jenni Wennerström, Emelie Birgersson och Mia Svedjeblad.

Utmärkelsen tillfaller arbetsgruppen för is- och simarenan Pingvinen, som visat nytänkande, framåtanda, kunskap och mod i sitt arbete med att Varbergs nya mötesplats för motion, hälsa och lek, Pingvinen, ska bli verklighet. Arbetet har inkluderat det mesta utom att handgripligen snickra ihop simbassängen. Under flera års arbete är det många förutsättningar som ändras och många parter som ska komma överens med varandra, och då krävs både kreativitet, nytänkande och flexibilitet.

Årets värdskapare

Odeh Abughariqane.

Utmärkelsen går till Odeh Abughariqane som genom att leva ett öppet klimat och inkluderande förhållningssätt bidrar till att förenkla andras vardag och till att inspirera dem att uppnå sina drömmar. Odeh arbetar som undersköterska på särskilda boendet Limagården  och gör sitt yttersta för att de äldre ska känna meningsfullhet och glädje, även i den sena tiden i livet. Han har förstått hur viktigt humor blandat med respekt och allvar är för den som är beroende av andra och ger trygg och professionell omvårdnad i sitt arbete som undersköterska. Han är en glädjespridare som ser, möter och välkomnar alla och är mycket kompetent i sitt arbete – en värdskapare varje dag. Odeh gör skillnad varje dag. Han ser möjligheter, gör det lilla extra, hjälper kollegor och ställer upp för sin verksamhet.

Årets jämställare

Jana Rodvik, Nanna Gullström, Regina Lindahl och Suzanna Klang.

Utmärkelsen tillfaller Jana, Nanna och Regina från socialförvaltningen och Suzanna från kommunstyrelsens förvaltning som har bidragit till att synliggöra våld i nära relationer. Med utbildningar har de ökat kunskapen och medvetenheten om problemet och på så vis bidragit till en hållbar jämställdhet mellan kvinnor och män både i vår organisation och vårt samhälle. Genom att lyfta frågan som en del i kommunens personalpolitik och arbetsgivaransvar har de satt Varberg kommun på kartan!

– Våra medarbetare gör fantastiska insatser varje dag. Pristagarna är några av de nominerade som utmärker sig lite extra och det är en stor ära att få uppmärksamma dem med dessa priser, säger Carl Bartler, kommundirektör.

Foto: 

Carl Bartler, Suzanna Klang, Regina Lindahl, Jana Rodvik, Jenny Wennerström, Helena Wallin, Emelie Birgersson, Nanna Gullström, Björn Linder, Odeh Abughariqane och Anna-Karin Kvarnemar. Mia Svedjeblad saknas på bild.

Vid frågor kontakta:

Kristina Hylander, utvecklingsledare

Telefon: 070-617 88 84

E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *