Västra Hamnen: Clemondo – Finansiellt förvandlat

| 17 februari, 2021 | 0 kommentarer

Västra Hamnen Corporate Finance har publicerat en analysuppdatering efter Clemondos rapport för det fjärde kvartalet 2020. Vi ser positivt på framtiden men väljer att behålla vår värdering oförändrad tillsvidare.
 

  • Asvlutar starkt 2020 med 100 MSEK i intäkter under Q4
  • Finansiell styrka öppnar för utdelningar eller förvärv
  • Vi behåller vårt värderingsintervall 3,90 – 5,00 SEK tillsvidare

Gårdagens bokslutskommuniké från Clemondo visade ett resultat för fjärde kvartalet som landade väldigt nära vår prognos. Omsättning, marginaler och nettoresultat blev alla nästan exakt som våra förväntningar. Sammantaget ger rapporten bilden av ett bolag i fortsatt snabb framgång, där den finansiella ställningen blir ständigt starkare. Under innevarande år kommer bolaget ackumulera en kassabehållning och det hintas om möjligheter att börja betala utdelningar. Vi ser positivt på möjligheterna men väljer att behålla vår värdering oförändrad tillsvidare.

Den fullständiga rapporten finns tillgänglig här.

Rapporten är sammanställd som en del av tjänsten Marknadsfokus, Västra Hamnen Corporate Finance erbjudande inom uppdragsanalys.

Detta är ett pressmeddelande från Västra Hamnen Corporate Finance AB. 
Web: 
vhcorp.se
Twitter: @vhcorp_se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *