VD:s brev till aktieägarna augusti 2022

| 4 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Kära aktieägare, 

Sommaren är i full gång och det har varit en intensiv arbetsperiod för företaget som arbetat med flertalet processer som tidigare kommunicerats, inklusive uppstart och  samarbete med såväl nya försäkringsbolag som partners. 

De osäkerheter som präglat marknaden under sommaren i form av strejker, logistiksektorns utmaningar, den stora ökningen av trafikolyckor vi tyvärr har sett i Norge, och bränderna i Europa har inte direkt påverkat Nords resultat, men det är viktiga händelser att följa och förstå. Inte minst är detta viktigt för alla våra kunder som hanterar sina riskerar för aktiviteter, investeringar och placeringar genom att teckna försäkringar, både privat- och företagskunder. 

Sommaren har också inneburit intensiv kampanjplanering och förberedelser inför hösten, där både nya kampanjer, taktisk prissättning och konkreta marknadsföringsåtgärder är på gång. 

Under första halvåret hade vi flera nyckelfärdiga leveranser (som har kommunicerats tidigare): 

  • Ny försäkringsleverantör på plats i Norge (Tryg ) 

  • Ny organisation av gruppen 

  • Nya partners på plats 

  • Nya och vidare förhandlingar med nya nordiska partners 

Under våren har vi även A/B testat olika strategier för att distribuera våra produkter genom våra partnersamarbeten med mycket goda resultat och vi ser fram emot att implementera våra upptäckter inom flera av våra partners under hösten. 

Bolaget levererar i linje med planen att säkra fler affärsstrategiska partners parallellt med vår egen verksamhet och andra strategiskt viktiga dialoger. 

Vi ser också fram emot att publicera vår halvårsrapport som för närvarande är under produktion och publiceras den 31 augusti. 

För mer information, vänligen kontakta:
Børge Leknes, VD Nord Insuretech Group AB
Phone: +47 934 80 312
Mail: [email protected]se

Om Nord Insuretech Group AB

Nord Insuretech Group levererar nästa generations integrerade försäkringar i Norden. Bolaget har etablerat sig på den nordiska skadeförsäkringsmarknaden med sin nya och moderna tekniska plattform. Nord Insuretech distribuerar genom partners som effektivt säljer olika försäkringsprodukter till slutkunder via sin digitala plattform. Nord Insuretech Group är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser.

Ytterligare information avseende bolaget finns på www.nordinsuretechgroup.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.