VD:s brev till aktieägarna september 2022

| 2 september, 2022 | 0 kommentarer

Kära aktieägare, 

Delårsrapporten är publicerad och sommaren lider mot sitt slut, det är fortsatt hög arbetsintensitet i gruppen och vi ser fram emot en händelserik höst. Vi kunde med stolthet och glädje presentera skuldfria balanser* i vår delårsrapport och står väl positionerade inför höstens tillväxt och vidareutveckling av gruppen. Vi har även gett en vd intervju med rapportkommentarer i samband med publiceringen av delårsrapporten. 

Vi är stolta över att kunna dela med oss av nyhet kring den undertecknade LoI`n tillsammans med Accelerant, vilket är ett viktig steg i bolagets strategiska riktning och utvikling av  MGA platformen som sträcker sig över Noirden. Bolaget levererar i linje med planen att säkra fler affärsstrategiska partners parallellt med leverans i vår eksisterende verksamhet och framdrift i andra strategiskt viktiga delar av koncernen, vilka kommer att fortsätta under hösten. 

Företagets prioriteringar är att utveckla långsiktiga och hållbara infrastrukturer (partners och Tech-plattformen) som ger betydande värde, under många år. Intäkterna i bolaget är huvudsakligen provisioner som är en andel av försäkringspremien. 

Vi är väl rustade för en händelserik höst i en turbulent omvärld där vi med ett fokuserat team lyckas leverera samtidigt som vi utvecklar gruppen i vår strategiska riktning. Vi vet att vår bransch är lönsam även i lågkonjektur, och ser mer tillförsikt fram emot hösten.  

Intervjun finns att se genom Direkt Studios youtube kanal https://youtu.be/EvQwGlhQvDM

 * Utöver normalt rörelsekapital     

För mer information, vänligen kontakta:
Børge Leknes, VD Nord Insuretech Group AB
Phone: +47 934 80 312
Mail: [email protected]se

Om Nord Insuretech Group AB

Nord Insuretech Group levererar nästa generations integrerade försäkringar i Norden. Bolaget har etablerat sig på den nordiska skadeförsäkringsmarknaden med sin nya och moderna tekniska plattform. Nord Insuretech distribuerar genom partners som effektivt säljer olika försäkringsprodukter till slutkunder via sin digitala plattform. Nord Insuretech Group är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser.

Ytterligare information avseende bolaget finns på www.nordinsuretechgroup.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.