Vi välkomnar Polymer Factory Sweden AB

| 7 april, 2021 | 0 kommentarer

Idag är första handelsdagen i Polymer Factory Sweden som är specialiserade inom nanoteknologi. Bolaget utvecklar polymera material som används i diverse medicinska behandlingar.

Lösningarna används huvudsakligen som komplement i olika behandlingar för cancer och neurologiska sjukdomar. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolag kalibreringsteknik som används i olika analyser- och livsmedelstestning.

”Vi är stolta och glada över det stora intresset för bolaget som vi sett under noteringsprocessen och ser fram emot vår fortsatta tillväxtresa som noterat bolag på Spotlight Stock Market. Vi är nu redo att skala upp de kommersiella aktiviteterna för att öka användandet av Polymer Factorys nanoteknologiska material inom pharma, medtech och biotech. Vi är glada att välkomna nya aktieägare att ta del av resan – att realisera Polymer Factorys enorma potential” – Elin Mignérus, VD, Polymer Factory Sweden.

Polymer Factorys nyemission blev övertecknad till 687 procent över erbjudandet, detta inkluderat garanter, och bolaget får nu totalt 973 nya aktieägare.

”Det är alltid lite extra spännade när handeln startar i ett bolag som fått så mycket intresse inför noteringen. Det visar att bolaget har varit bra på att förklara sin affär – och det är en viktig del i livet som noterade” – Emelie Jarnesten, Head of Business Operations, Spotlight.

Presskontakt

Jenny Sondal, CMO Spotlight

+46 70 7749303, [email protected]

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *