VibroSense möter beslutsfattare på Diabetesforum

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

VibroSense presenterar Diabetes Foot Screening på kongressen Diabetesforum som hålls på Svenska mässan i Göteborg den 1-3 december. Diabetesforum är årets stora mötesplats inom diabetes och diabetesvård i Sverige och samlar stora delar av ledande läkare och forskare inom området.

VibroSense deltar som utställare för att presentera bolagets produkt VibroSense Meter® II med applikationen Diabetes Foot Screening. På Diabetsforum möts medlemmar i organiserande diabetes-föreningar, patienter, ämbetsmän, beslutsfattare, vårdpersonal, forskare och andra intressenter inom den svenska diabetessfären.

”Diabetesforum ligger helt perfekt i tiden för vår lansering av applikationen Diabetes Foot Screening. Vårt deltagande ger oss möjlighet att under några intensiva dagar presentera och demonstrera Diabetes Foot Screening för nyckelpersoner inom svensk diabetesvård. Målsättningen är att skapa ett starkt intresse för vår produkt och knyta kontakter som i nästa steg kan leda till samarbeten med fler kliniker i Sverige”, säger Hans Wallin, VD hos VibroSense Dynamics.

Mer information om Diabetesforum:  https://www.diabetesforum2021.se/

Kontakt
Hans Wallin, VD VibroSense Dynamics AB

Tel: +46 40 88 026
E-post: [email protected]

www.vibrosense.se

Om VibroSense Dynamics AB (publ)
VibroSense Dynamics AB utvecklar och säljer medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Metoden går ut på att mäta och kvantifiera förmågan att känna vibrationer vid flera frekvenser. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare.

Vår vision är att bolagets produkter ska vara ett standardinstrument vid alla neurologiska undersökningar för att upptäcka tidiga tecken på förändringar i känseln så att patienter och deras vårdgivare kan sätta in förebyggande åtgärder som förhindrar, reducerar eller fördröjer uppkomsten av nervskador i händer och fötter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *