VideoBurst lanserar 100 nya videomallar och inleder pilotprojekt med ett svenskt börsnoterat bolag

| 9 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 09, 2017 15:38 CET

I samband med lanseringen av bolagets integration mot YouTube släpper VideoBurst 100 nya videomallar särskilt framtagna för att användas vid YouTube-annonsering. Bolaget inleder även ett pilotprojekt med ordervärde på 52.000 kronor med ett svenskt börsbolag.

Under hösten har VideoBurst lagt stort fokus på produktutveckling samt på att förbättra användarupplevelsen i den nya plattformen. Feedbacken från kunderna har legat till grund för utvecklingen, där antalet videomallar i biblioteket nu har utökats från 200 till 300 stycken. Majoriteten av de nytillkomna mallarna är anpassade för de annonsformat som används på YouTube. Målsättningen är att fortsätta öka antalet videomallar för att på så vis göra det enklare för användaren att ta fram sin unika video och slutligen annonsera den direkt på YouTube genom VideoBursts plattform.

VideoBurst inleder även ett pilotprojekt med ett svenskt börsnoterat bolag. Syftet är att utvärdera tjänsten för ett mer långsiktigt användande. Det totala ordervärdet uppgår till 52.000 kronor.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:

[email protected]

Om VideoBurst

VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig, genom en molnbaserad digital plattform. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden.

Mer information om bolaget finns på
www.videoburst.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *